Serviciile noastre

Frizerie

Având ca mentor pe al 3 lea stilist din Italia și toată educația […]

Ingrijire barba

Folosind cele mai masculine produse de îngrijire a bărbii […]

Styling

Folosind produsele celui mai mare brand de înfrumusețare […]

Despre serviciile LABRICI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eius mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut odo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint ocaecat cupt non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit.

Parerile clientilor

Atmosfera locului e foarte buna in primul rand,oameni sociabili si de treabă! Eu personal am fost foarte mulțumită!  Multumesc Bianca pentru cea mai frumoasă coafură! RECOMAND 😊

Gabriela Condur

Din momentul in care intri in salon esti intampinat numai de zambete, de oameni faini si de o atmosfera foarte placuta si calduroasa, un ambient placut in care te poti relaxa si uita de problemele tale de zi cu zi, iar la plecare te poti indulci si cu o bombonica ( in cazul in care ai avut o zi mai acra ) . Satisfactia clientilor este garantata iar daca ai trecut macar o data cu siguranta vei reveni si a 2-a oara.

Ionut Doncila

Astazi a fost prima vizita cu piticul (2 ani jumatate) la voi. Ce am gasit aici? Zambete, voie buna, bun gust si o echipa de profesionisti. Felicitari pentru implicare si pasiunea cu care lucrati… Vom reveni cu drag!

Aly Sweet