Despre noi

Despre LA BRICI

Fiind partener al celui mai mare producător de cosmetice din lume L'Oréal Professionnel, LaBRICI împreună cu L'Oréal Professionnel au dezvoltat ceea ce astăzi este dorit de mai bine de 2.000 de oameni : o frizerie cum alta nu-i, LaBrici.
Cu o suprafață de 100 de mp, cu o amplasare în centrul orașului Botoșani, fix pe Bulevardul Mihai Eminescu, LaBRICI este frizeria frecventată de către cei mai importanți oameni de afaceri locali, de către cei mai puternici investitori străini și de către cei mai alintați juniori, toți fiind fermecați de atmosfera specială ce se regăsește zi de zi în salon LaBRICI, de vibe-ul tinerilor frizeri care posedă o doză enormă de bun simț și umor, de mici surprize ce te fac să zâmbești mereu ( de la un coniac special la un jazz live la pian, de la un ziar de la cel mai mare producător de costume din Europa la întâlniri cu oameni deosebiți ).
Fiind partener al celui mai mare producător de cosmetice din lume L'Oréal Professionnel, LaBRICI împreună cu L'Oréal Professionnel au dezvoltat ceea ce astăzi este dorit de mai bine de 2.000 de oameni : o frizerie cum alta nu-i, LaBrici.
Încă de la început, doar după 1 an de activitate, LaBrici a adus în Botoșani unul dintre cei mai mari ambasadori L'Oréal Professionnel ( maestru Mihaela Osman ) pentru un eveniment oferit gratuit pentru alți stiliști din Botoșani, iar după 2 ani a produs marea surpriză : prezența maestrului Eduard Dabican ( ambasador L'Oréal Professionnel, formator a peste 20.000 de coafori ).
Lista surprizelor este lungă, lista realizărilor și mai lungă, iar lista clienților mari este cea mai lungă și în continuare vor crește aceste liste deoarece LaBrici și-a propus să fie ” cea mai tare frizerie din oraș ” și pentru următorii 30 de ani.
De ce? Pentru că prin mixul de personal califcat și produse brand îți oferă cea mai memorabilă expediție olfactivă prin serviciile de tip masaj capilar și tratamente profesionale.
La BRICI este și va fi și pentru următorii 30 de ani acel loc în care poți servi un coniac special, o cafea cu sirop, dulciuri fel de fel, discuta despre business sau citi povești LaBRICI.
La BRICI funcționează doar pe bază de programare : 0747 254 448, și orice programare este total respectată.

Parerile clientilor

Atmosfera locului e foarte buna in primul rand,oameni sociabili si de treabă! Eu personal am fost foarte mulțumită!  Multumesc Bianca pentru cea mai frumoasă coafură! RECOMAND 😊

Gabriela Condur

Din momentul in care intri in salon esti intampinat numai de zambete, de oameni faini si de o atmosfera foarte placuta si calduroasa, un ambient placut in care te poti relaxa si uita de problemele tale de zi cu zi, iar la plecare te poti indulci si cu o bombonica ( in cazul in care ai avut o zi mai acra ) . Satisfactia clientilor este garantata iar daca ai trecut macar o data cu siguranta vei reveni si a 2-a oara.

Ionut Doncila

Astazi a fost prima vizita cu piticul (2 ani jumatate) la voi. Ce am gasit aici? Zambete, voie buna, bun gust si o echipa de profesionisti. Felicitari pentru implicare si pasiunea cu care lucrati… Vom reveni cu drag!

Aly Sweet